Online magazin

Rólunk

A Bátorságok Könyve egy online művészeti magazin, melyben személyes történeteket olvashatsz a bátorságról.

  • Te mikor voltál bátor?
  • Hogyan tudsz kiállni saját magadért vagy másokért?
  • Mikor léptél ki a komfortzónádból?
  • Milyen meghatározó döntést hoztál, ami megváltoztatta az életedet?

Ezekre a kérdésekre nincs helyes válasz, mert az, hogy kinek mi számít bátorságnak, egyénenként változó.

A Bátorságok Könyve célja egy olyan közösség megteremtése, amely segíti az olvasóit az útkeresésben. Oldalunkon olyan inspiráló történeteket és embereket mutatunk be, akik nyíltan mesélnek arról az útról, ami életük fordulópontjaihoz vezetett. Beszélgetünk hétköznapi hősökkel és ismert emberekkel egyaránt.

Tovább a Barátságunk történetére

Bátorságok könyve

ÍRÓK

író

Tinédzserként a jogi pálya és színészet között hezitáltam. Végül Kaposváron szereztem színész diplomámat és egy kis gyakorlat után a kaposvári Csiky Gergely Színházban, Alföldi Róbert Nemzeti Színházához szerződtem, ahol életem egyik legmeghatározóbb barátságát köttettem az öltözőben egy lánnyal, akivel aztán legyalogoltuk a Camino De Santiago zarándokútat és most a Bátorságok Könyvét szerkesztjük együtt.

Egy csavarral lejjebb: a Nemzeti után szabaduszó színész lettem és egy alternatív művészeti csoport tagja. Futó előadásaim és a műsorvezetés (MÜPA) mellett azt éreztem, fontos művészeti menedzsmentet tanulnom, hogy kiteljesíthessem és materializálhassam a művészeti szabadságot, amit megéreztem magamban. Több projekt megvalósítása után a Terminál Workhouse vezetője és menedzsere lettem.

Életem legmeghatározóbb inspirációi: az utazásaim, a zene, a szerelem és a gyerekeim.

Nézd meg Réka profilját a Terminál Workhouse oldalán.

Tovább Réka történetére a Bátorságok Könyve oldalán.

Író

2008-ban végeztem az Színház -és Filmművészeti Egyetem színész szakán, majd társulati tag lettem a Nemzeti Színházban. 2013 óta vagyok szabadúszó színésznő, több színházban játszottam, és forgattam filmekben, sorozatokban.

2019-ben mutattuk be a Call Girl című önéletrajzi monodrámát a Mozsár Műhelyben, melyet megtörtént események alapján írtam társszerzőként. A darabban nyíltan beszélek arról az időszakról, amikor nem voltak színházi munkáim, ezért egy call centerben dolgoztam 9 hónapig.

A Call girl üzenete, hogy a nehéz helyzetekből is lehet sikert kovácsolni, ha bátor vagy, és hiszel magadban. Ezt az alapgondolat keresem azokban az interjúkban is, amiket a Bátorságok Könyve cikkeihez készítek. Szeretném, ha ezek a történetek az olvasókat épp annyira bátorítanák, mint amennyire engem inspirálnak a beszélgetéseim ezekkel az izgalmas emberekkel.

Nézd meg Piroska profilját a Terminál Workhouse oldalán.

Tovább Piroska történetére a Bátorságok Könyve olalán.

Munkatársak

Babanics Írisz - Social media stratéga

Babanics Írisz

Social Media stratéga

Csendes Nóra

Grafikus

Karabacakoglu Damla

Webfejlesztô

 

Sata Norbert- Fotográfus

Sata Norbert

Fotográfus

Munkatársaink, weblap, Dekmár Fanni

Dekmár Fanni

Lektor