bÁTORSÁGOK KÖNYVE

MÁRCIUS

Gergye Kriszti†n

Gergye Krisztián

Táncos, koreográfus, festő, édesapa, aki autodidakta módon képezte magát azzá a sokszínű alkotóművésszé, aki 2021-ben megkapta az Art is Business kulturális mecénás díját.

Art is Business

Ny†ry Bernadett

Nyáry Bernadett

Világszerte ismert hegedűművész, aki szeretné beteljesíteni zenész nagyapja álmait. Amerikában él, és most újra élvezi, hogy a pandémia után ismét koncertezhet.

Hungarian Hub

Beke K†roly

Beke Károly

A Csokonai Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki szeretné felpezsdíteni a XV. kerület kulturális életét. Mivel nem tartja magát művészeti szakembernek, misszióját művészeti együttműködéseken keresztül szeretné megvalósítani.

Art is Business

Blum Vera

Blum Vera

Svájcban született. Gimnázium után Fischer Ádám asszisztense lett. Mielőtt elkezdték a munkát, Budapestre költözött, hogy megismerje a magyar kulturális életet.

Vanya Timi

Vanya Timi

Színésznő, aki országszerte játszik, két kisfiút nevelő édesanya és influenszer, aki nap, mint nap megmutatja a posztjaiban, hogy mi a valóság a tökéletes instaposztok mögött.

Lőrincz Nándor

Lőrincz Nándor

Forgatókönyvíró és filmrendező, a “Legjobb tudomásom szerint” című magyar film alkotója, amely a nemi erőszak témájával foglalkozik, miközben egy vívódó pár örökbefogadásának a történetét mutatja be.

Dr Prezenszki Zsuzsanna

Dr. Prezenszki Zsuzsa

Pszichiáter és pszichoonkológus, a “Merj segítséget kérni!” program vezető szakértője, mely daganatos megbetegedésben küzdőknek segít. A program bejutott a Richter Anna díj utolsó fordulójába.

Art is Business

Orosh†zi ErzsÇbet

Orosházy Erzsébet

Rájött, hogy a jó élethez nem kell nagy ház. Ő a “Miniházakért Magyarországon Civil Társaság” alapítója, aki összekötötte a valós igényeket a költséghatékonysággal.