bÁTORSÁGOK KÖNYVE

JANUÁR

Azt mondják, a január az évben olyan, mint a héten a hétfő. Elindul az év, mindenki fáradt, hideg van és a karácsonyi pihenő után neki kell veselkedni a munkának. A mi hónapunk azonban ennek az ellenkezője lesz! Tele olyan emberekkel, akikből sugárzik az energia és a tenni akarás, és olyan történetekkel, amik inspirálni fognak ebben a fagyos hónapban.

Tartsatok velünk! Írjatok, és ha úgy érzitek, van miről beszélni a történetekkel kapcsolatban, szóljatok hozzá!

Energikus és motiváló hónapot kívánunk nektek! Köszönjük, hogy velünk vagytok 2022-ben is!

Balogh Orsi

Fiatal felnőttként több évet töltött Braziliában, és ezalatt az időszak alatt visszatalált önmagához. Miután visszajött Magyarországra, elkezdte megvalósítani gyerekkori ambícióit, hogy színésznő legyen.

Nagy Katica

Fiatal színésznő, akit a “Rossz versek” című film Annájaként ismerhetünk, de több magyar színházban is játszik. Ha valahol nem érzi jól magát, akkor nem marad ott tovább.

Faragó András

Sportriporter, aki pár éve Amerikába költözött, amikor felesége egy tengerentúli munkalehetőséget kapott. Ez a bátor lépés az egész életét felforgatta. Most kevesebb szakmai feladata van, és a napja nagy részét hároméves kislányával tölti.

Együttműködés a Hungarian Hub-bal.

Greskovits György

15 évesen Angliába költözött édesanyjával, ahol nehéz volt számára a beilleszkedés. Ő a budapesti Milestone Intézet alapítója és oktatási igazgatója, ami külföldön továbbtanulni vágyó gimnazisták tehetséggondozásával foglalkozik.

Tapasztó Orsi

Influenszer, fizikus és hamarosan mentálhigiénés szakember. Örökbefogadó szülőként lett édesanya. Insta oldalán és a nemakarokbeleszolni oldalon több ezer embert bátorít és segít át az anyaság nehézségein nap mint nap.

Gazsi Zoltán

Az Eisberg cégvezetője, aki számára elsődleges, hogy támogassa a magyar kultúrát és a civil szervezeteket. Az elmúlt időszakban küzdött a rákkal, de végig az életkedv, a munkaszeretet és a tenni akarás jellemezte őt.

Együttműködés az Art is business-szel

Dekmár Fanni

A Bátorságok Könyve állandó munkatársa. Császármetszéssel hozta világra kisfiát a pandémia elején, amikor még keveset tudtunk a vírusról. Ez az információhiány a kismama egész szülésélményét megnehezítette.

Czutor Zoli

Zenész és édesapa, akinek most születik a hatodik gyermeke. Fiatalkora óta olyan váratlan élethelyzetekkel van tele az élete, hogy az ő élettapasztalatai alapján a legnagyobbnak tűnő bátorság is csak egy újabb helyzet, amit meg kell oldani.