bÁTORSÁGOK KÖNYVE

DECEMBER

Decemberi történeteinkben hangsúlyt kap a család és a szeretet. Beszélünk az újrakezdésről, az anyaság kihívásairól és hogy a testünket miként tudjuk szeretni és újra elfogadni mindazzal együtt, amit adott vele a sors.

Olvashattok majd Annáról, akire Gerlits Réka mentoraként tekint. Beszéltünk a Szabadszínész és a Főzdefeszt alapítóival, a Bon Bon együttes frontemberével, Szolnoki Péterrel és Csemer BOGGIE-val is. A mézeskalács illatú mámorban pedig december 15-én részt veszünk az Art Is Business díjátadóján. Ez a hónap is bátor lesz! Karácsonyra fel!

Szolnoki Péter

Zenész, a BonBon együttes forntembere, aki lépett már színpadra színészként is, és a szinkronmunkák sem ismeretlenek a számára. Nagy kincsnek tartja a bizalmat, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy értékes emberekkel vegye körül magát.

Együttműködés a Hungarian Hub-bal.

Balogh Máté

Az Art is Business Egyesület vezetője. Missziója, hogy segítse az együttműködést a művészeti és a vállalati világ között, ezzel népszerűsítve a kultúrális mecenatúrát. Az egyesület évzáró díjátadóján a Bátorságok Könyve is részt vesz. Hubbal 

Galambos Zsófi

Színésznő, hobbija a festés és a rúdtáncolás. Gesztusaiból az életigenlés árad, pedig két vesetranszplantáción van túl. Szereti a műtéti hegeit, mert megmutatják, hogy milyen kemény harcokat vívott a saját testével.

Kolos

Sörszakértő, a hazai sörforradalom elindítója és a Főzdefeszt megálmodója. , aki kulturálisan érzékeny vendéglátós és rendezvényszervező. Szerinte bátorságból csak egy van az életben, mert a mindennapokhoz inkább kurázsi kell.

Hegyi Nóra

Pályáját műsorvezetőként kezdte, most pedig a Kolibri Pictures tulajdonosa. Két kisgyermek édesanyja. Maximalista, a szakmai élete mindig gördülékenyen ment előre, mostanában a legnagyobb feladatokat és kihívásokat gyermekei nevelése kapcsán kapja.

Gáspár Anna

Színésznő, produkciós vezető és dúla, gazdasági diplomával. Két saját gyermeke mellett rengeteg független színházi produkció édesanyja. A Terminál Workhouse ernyőszervezetének, a Manna Produkciónak vezetője.

Gosztonyi Csaba

Két lány édesapja, aki 33 éves korában kezdett el színészkedni. Több előadásban, filmben és sorozatban is játszott, mára pedig ő a Szabadszínész oldal egyik tulajdonosa. 47 évesen váltott munkahelyet, ahol életében először dolgozik beosztottként.

CSEMER BOGI

Azaz Boggie, énekesnő és két kislány édesanyja. Családcentrikus, fontos neki az otthon harmóniája és a zene. Szerinte a szakmai fejlődéshez szorosan hozzátartozik a lelki fejlődés is.