bÁTORSÁGOK KÖNYVE

ÁPRILIS

JÖN! JÖN! JÖN! A Bátorságok Könyve első előadása, a Mindennapi bátorságunk, amiben Csonka András lesz a vendégünk május 13-án a 6szín-ben. Emellet a hónapban elkezdjük a kampányunkat a Felelős Szülők Iskolájával.  Három fontos küldetést teljesítő nő történetét olvashatjátok majd, akik rengeteg pedagógus, szakértő és szervezet segítségével iránymutatást adnak ahhoz, hogy hogy is válhatunk felelős szülővé. Olvashattok a Mastercard egyik marketing vezetőjéről, a “Tiny Wasteland” megálmodójáról és a Legjobb Tudomásom szerint című film operatőr-, és társrendezőjéről is. 

Csonka Andr†s

Csonka András

Színész, énekes, műsorvezető. Vajon milyen félelmek és szembenézések vannak jelen Bandi életében? A “Mindennapi bátorságunk” című előadás bemutatóján kiderül május 13-án.

Cs†kv†ri PÇter

Csákvári Péter

Szakács, ételfotós. A “Tiny Wasteland” miniatűr világának megalkotója, képeit világszerte ismerik. Sok meghökkentő szituációban volt már, ezért ami másnak bátorságnak tűnik, neki csak egy következő lépés. 

Nagy B†lint

Bálint

A Legjobb tudomásom szerint című film társrendezője és operatőre. Szerinte a krízishelyzetekben mutatkozik meg a bátorság, és abban, hogy merjük-e időről időre újradefiniálni magunkat.

Mondovics PÇter

Mondovics Péter

Art is Business 

A Mastercard egyik marketing vezetője. Habár ismeri azokat a veszélyeket, melyek az online és az offline térben leselkednek a fiatalokra, apaként próbálja minél inkább szabadon engedni gyermekeit. 

Tibenszky Moni Lisa

Tibenszky Moni-Lisa

A Felelős Szülők Iskolája alapítója, aki szerint nemcsak a vezetéshez, hanem a gyerekneveléshez is szükség lenne egy „KRESZ” tankönyvet készíteni. 

FÅlîp Bea

Fülöp Bea

Író, rádióriporter, pedagógus és sportszülő. A Felelős Szülők Iskolája Pedagógus Power klubjának vezetője, ami a tanároknak nyújt támogatást. 

Vargacz Alexandra

Vargacz Alexandra

A Felelős Szülők Iskolája ügyvezetője, aki saját példájából kiindulva hisz abban, hogy már kamaszként is képesek vagyunk olyan önálló döntést hozni, ami az egész életünket befolyásolhatja.