Online magazin

Kampányok

A Bátorságok Könyve kiemelten szeretne foglalkozni művészettel, társadalmi érzékenyítéssel és adománygyűjtéssel. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet segítő, civil szervezetek munkájára, emellett pedig szeretnénk olyan kulturális projekteket is bemutatni, melyekben érezzük a bátorság kirobbanó erejét.

GÖNCZ ÁRPÁD-MÉRLEG

„Valamit az embernek a múltjából is meg szabad őriznie” 

Varga Mária és Zsótér Sándor főszereplésével készül Göncz Árpád Mérleg című drámájából színházi előadás, melynek bemutatója augusztus 3-án lesz a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban. A Bátorságok Könyvében olvashattok arról, hogy hogyan zajlanak a próbák, és készítünk interjút az alkotókkal is. 

FELELŐS SZÜLŐK ISKOLÁJA

A Felelős Szülők Iskolája (FSZI) több száz szakemberrel együttműködve segíti a szülőket, pedagógusokat és a legifjabbakat is, hogy boldogabb gyerekek nőhessenek fel. Kampányunkban azt a bátorságot jártuk körbe, ami ahhoz kell, hogy életben tartson egy ekkora missziót: megismerkedtünk a szervezet tagjaival, jártunk rendezvényeken és volt egy élőben is látogatható beszélgetésünk.

HUNGARIAN HUB

Magyarok Amerikában – Együtt. Tudunk. Működni. A Hungarian Hub szervezet az Amerikában élő magyar közösségeket kapcsolja össze. Kampányunkban olyan amerikai kötődésű, vagy kint élő magyarokról írunk, akik képesek arra, hogy a tengerentúlon is életre keltsék azokat az értékeket, ami bátorságot önt a magyarokba, függetlenül attól, hogy mennyire messze élnek a szülőföldjüktől.

ART IS BUSINESS

Az Art is Business hidakat épít a művészeti szcéna és a vállalati világ között, hogy lehetőséget adjon egy újfajta bátor és bátorító párbeszédre, amiből mind a két fél tanulhat. A mi történeteink azoknak a bátor mecénásoknak és alkotóknak a kihívásairól mesélnek, akik aktívan keresik a kapcsolódási pontokat a kulturális és az üzleti szféra között.

ESZKULÁP

A Bátorságok Könyve első jótékonysági és népszerűsítő kampánya az Eszkuláp Állatvédő Egyesület bátor munkáját mutatta be, beszéltünk az egyesület vezetőjével, dolgozóival és önkénteseivel. A hat hetes kampány alatt 250 000 Forintot gyűjtöttek össze az olvasóink.

ÖRDÖGKATLAN

2021-ben felléptünk az Ördögkatlan Fesztivál Veled Kerek udvarán, ahol a Bátorságok könyve történeteinek alapján improvizáltunk a nézők előtt. A fesztivál ideje alatt pedig több fellépő művésszel beszélgettünk.

TOXIKOMA

A Toxikoma című film 2021 szeptemberétől volt látható a mozikban, mely Szabó Győző azonos című könyve alapján íródott, a Bátorságok Könyve pedig több alkotóval is beszélt a film kapcsán.

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek

Lépj velünk kapcsolatba

Küldj egy történetet

E-mail cím

batorsagokkonyve@hotmail.com

Telefonszám

+36 30 964 0555

Történet küldése