bÁTORSÁGOK KÖNYVE

NOVEMBER

Egy hónap a barátság jegyében.

Ebben a hónapban történeteket olvashattok az HBO új magyar sorozatának írójával és rendezőjével, a Kaukázus zenekar frontemberével, Doktor Balatonnal, a Hungary Live Fesztivál és Studio megalkotójával, a Nyerő Páros versenyzőjével és egy ex-katonával, aki egyike azoknak a magyaroknak, akiket kimenekítettek Afganisztánból.

Emellett bemutatjuk nektek a legközelebbi barátainkat: Piroska részéről Petrik Andreát, a Vígszínház színésznőjét, Réka részéről pedig Karabacakoglu Damlát, budapest egyik sztriptíz klubjának menedzserét, aki a Bátorságok Könyve weblapját is készíti.

Weblap, montázs, arcok

Kardos- Horváth János

A Kaukázus együttes frontembere, három gyermek édesapja. A Covid miatt sok munkát vesztett, aztán egyik napról a másikra eldöntötte, hogy hetente fog élőzni facebookon, koncerteket ad a házában, melyet saját kezűleg épített fel.

ANNA

bOROS aNNA

Színésznő, aki elhatározta a főiskolán, hogy elviszi az osztályát New Yorkba játszani. A Hungary Live New York-i magyar fesztivál megálmodója és szervezője, és a Hungary Live Stúdio vezetője. Imádja a kihívásokat és nem ismer lehetetlent.       

Együttműködés a Hungarian Hubbal 

 

DAMLA

Karabacakoglu Damla

Réka egyik közeli barátja, aki felvirágoztatott egy sztriptíz klubot, ahol erotikus színházi előadásokat és táncos műsorokat szervezett. Jelenleg ruhatervező és webfejlesztőként dolgozik, ő készíti a Bátorságok Könyve honlapját.

VIVI

Molnár-Fazekas Vivi

Közgazdász és Műkörömépítő, a Nyerő Páros egyik versenyzője. Büszke édesanya, aki férjével együtt egy mozaikcsaládot tart össze. Legfontosabb érték a számára az őszinteség.

BÁLINT

Szentgyörgyi Bálint

A besúgó” című új magyar sorozat írója és rendezője, akinek a legnagyobb bátorsága, hogy bekopogott az HBO-hoz egy pilottal és a sorozata forgatókönyvével, de erről még sokat fog mesélni, úgyhogy nálunk más lesz a téma.

ANDI

Petrik Andrea

Piroska egyik közeli barátja. Színésznő, aki több színházban és filmen is játszott, az utóbbi időben azonban 180 fokos fordulatot vett az élete, hisz megszületett az első kisfia, most pedig második gyermekét várja.

ATTILA

Krisán Attila

Békefenntartó alakulatnál szolgált, később pedig ex-katonai védelmi munkákat vállalt. Egyike annak a 26 magyarnak, akit ki kellett menekíteni Afganisztánból, miután a tálibok megszállták az országot.

MÉSZI

Mészáros András

Az egyik legfoglalkoztatottam férfi színész. A Kojot film, 200 első randi és a Dr Balaton sorozatok főszereplője. Soha nem fél kimondani az érzéseit. Szerinte nem szabad magunkat alápoziciálni másoknak.