„Mint gyümölcs a fán.” Boldog anyák napját

 

Tudnod kell, hogy nekem nagy bátorság kell, hogy azokat a dolgokat lássam, amiket nem szeretnék. Ilyenkor még becsukom a szemem és igenis elfutok, amikor menekülni szeretnék. Bátorság beismernem, hogy néha a szavaimmal bántottalak, mert gyerekként anno engem is bántottak. Bátorság eldönteni, hogy nem kell mindig ugyanazt adni, mint amit kapsz, de tudni, hogy sokszor azt kapod, amit adsz. Bátornak kell lennem, amikor egyedül maradok mindennel, ami bennem van és ekkor tudnom kell, hogy a legmélyebb pontnál már csak felfelé lehet. Bármilyen nehéz, el fog múlni és hinni kell, hogy igenis ki fog sütni a nap.

Egy nap talán elhiszem, hogy úgy tudok szeretni, mint ahogy engem sosem szerettek, de mindig is vágytam rá. Nem idealizmus, hanem erő hinni, hogy igenis lehetek önmagam legszebb álma, hogy minden nehézség, ami történik a javamat szolgálja, mert a szándékaim szépek és nemesek, és a jó és a szeretet mindig győz, mert a szeretet a legerősebb energia ezen a világon. És mernem kell hinni, hogy mindenben varázslat lakozik, ami létezik, és hogy az egész lét egy csoda. 

Bátorság mindezt leírni és megmutatni Neked! Neked, akit mindenkinél jobban szeretek. Tudom, hogy soha senkit sem fogok úgy szeretni mint téged. 

Kislányom!

Bátorság beismerni, hogy gyógyulok, hogy ez egy hosszú út, de bármi legyen is, minden út hozzád vezet kis szerelmem. Bármi történjen is, mindig veled leszek!

 

Olvasói levél

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp