Hogyan csinálták filmen a szexi vízbe futást a vízimentők?

 

SOMA

(Boronkay Soma)

Az utolsó krétai napomon megnéztem a napfelkeltét, de inkább nem úsztam a vadul hullámzó tengerben. Senki nem volt a vízben. Leültem a parton, hallgattam a hullámokat és közben a telefonomat nyomkodtam. 

Egyszer csak hallom, hogy gyerekek hangosan kiabálnak, és a sziklák végéhez mutogatnak, ahol három nő evickél. A parton közeledik felém egy férfi rövidgatya pólóban, kérdezi (olaszul), hogy tudok-e úszni, és mutogat be a víz felé. Leteszem a telefonom, és megyek be a vízbe. 

Azt nem tudom, hogy a Baywatch-ban hogyan csinálták a szexi vízbe futást a vízimentők, de nekem nem sikerült, úgyhogy inkább hassal előre beledobtam magam a térdig erő vízbe, próbáltam valahogy úszva-kúszva előrébb haladni, de a hullám mindig visszadobott, csak araszoltam. Végül elértem az egyik lányt, megragadtam a karját, és a hullámok segítségével toltam magam előtt a vízben, míg már leért a lába. 

Aztán visszamentem a következő nőhöz, megfogtam a kezét, és húztam kifelé magammal, egészen addig, amíg már leért a lábam. Közben egy férfi megpróbált odadobni egy mentőövet a harmadik nőnek, de nem sikerült, és a nő sziklák felé sodródott. Odaúsztam a mentőövért, én is dobtam a nő felé, de a hullámok visszahozták. Közelebb úsztam, de jött egy akkora hullám, ami a nőt úgy felkapta, hogy a feje kint volt, miközben a lába az én szemmagasságomban. Végül a nő elérte a mentőövet, és szorosan belekapaszkodott. Mosolyogtam megnyugtatóan, és a mentőöv zsinórjával húztam magam után. A parton már várták a barátai, leültették, láthatóan sokkos állapotban volt. 

Leültem a nyugágyamra én is, teljesen kimerülten, éreztem, hogy sok sós víz van a gyomromban. A kisfiú aki eleinte kiabált a vízben (az egyik nő gyereke) hozott egy hideg fél literes vizet, és megköszönte a segítséget. Negyed óra múlva is csak pihegtünk mindannyian, néztük a haragos tengert és a hullámokat, mutogatva a sziklák felé, és mindenki mesélte a saját verzióját az átéltekről. 

Egy fél óra múlva jött a mentő, vizsgálta a nőket, infúziót kötöttek nekik, és két nőt bevittek a kórházba. Odamegyek elköszönni tőlük, majd összeszedem a cuccaimat, mert itt van értünk a taxi a reptérre.

MP

Olvass még bátor történetet Somától ITT.

Kicsoda Boronkay Soma?

Író dramaturg. A Terminal Workhouse több produkciójában is részt vett. Dolgozott Göncz Árpád Mérleg című drámáján és a Mindennapi bátorságunk-ban is.

Gyere színházba és nézd meg ezeket az előadásokat!

Göncz Árpád: MÉRLEG – Következő előadás: Csokonai 15 – Október 14. 19 óra  

MINDENNAPI BÁTORSÁGUNK – Következő előadás: Eötvös10 – Október 21. 19 óra

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp