“Sisterhood”

 

DAMLA

(Karabacakoglu Damla)

 

5 évig egy sztriptíz klubot vezettem, ahol nőkkel dolgoztam együtt, táncos lányokkal. Azt hinné az ember, hogy nekik van nőként a legnagyobb önbizalmuk. Rájöttem, hogy ezeknek a csodálatos testű nőknek, akik kiállnak és táncolnak, nincs önbizalma. Ez hogy lehet?! 

Azért van ez, mert mindenki elítéli őket, ezért önmagukat is alábecsülik.  

A lányok nagy részének nem tudja a családja, hogy ezt csinálják éjszakánként, annyira szégyellték a munkájukat, és féltek a közmegítélésétől. Volt, aki napközben pénztáros volt, de volt óvónéni, tanár operaénekesnő, hegedűművész és színésznő is és volt három diplomás táncoslányunk is. Azt kell, hogy mondjam, ezek a nők minden percben bátrak voltak. És úgy tudtam őket a legjobban bátorítani, hogy erősítettem bennük azt, hogy ez nem szégyellnivaló, hanem nagyon bátor, mert ehhez nagyon sok erő kell.

-Lányok, legyünk együtt! Segítsük egymást! Együtt többet fogunk elérni, több pénzt tudunk keresni, ha egymással és nem egymás ellen vagyunk! 

Aztán beengedtek közéjük és nem is gondoltam volna, hogy ilyen értékes és tehetséges emberekkel fogok találkozni. Fontos volt, hogy ne csak a testüket mutassuk meg, hanem hogy milyen más értékek vannak bennük. És akkor megcsináltuk! Együtt!

Csináltunk burlesque műsorokat, fényshow-t, hegedűs performanszot  és rúdtánc műsorokat. A további közös cél pedig az volt, hogy a klubba ne csak férfiak jöjjenek, hanem a nők is, hogy bátrabbak legyenek otthon. Egyre több nő és pár kezdett járni hozzánk inspiráció gyanánt. 

Lettek női sikertörténetek. Volt olyan táncoslányom, aki sosem találta meg a szerelmet, mert nem bízott magában. Később ebben a klubban találta meg élete szerelmét, és azóta is együtt vannak, házasok és nagyon boldogok. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez azért történt, mert elkezdett hinni magában. 

Ez itt a mi közös sikertörténetünk. Általuk én is jobban kezdtem hinni magamban. És valahol az egész erről szól, hogy mi nők támogassuk egymást.

GR

Olvass még bátor történetet Damlától ITT. 

 

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp