„Gyerekeink digitális detoxikálása”

 

NÓRA

(Hegyi Nóra)

Életemben először idén nyáron voltam sátorozni a fiammal, anya-fia hétvége volt, a fiam dzsúdó edzője szervezte az eseményt. Ez például bátorság volt. Kaptam kölcsön egy sátrat, de fogalmam nem volt, mit kell vele csinálni, végül a fiam egyik edzőtársa verte fel, aki kb. tizenegy éves volt. Mivel sosem jártam előtte ilyen helyen, próbáltam felkészülni minden nehézségre, elképzeltem, mi lehet majd gond, és arra terveztem: például vittem párnát, hogy legalább valami kényelmes legyen a sátorban – a többiek mondták is, hogy ez milyen nagy ötlet, így viszonylag jobban aludtam, mint ők, és másnap türelmesebb és kitartóbb tudtam maradni. 

Kockázatos volt a digitális gyerekeinket ilyen helyre vinni, de működött! 

A digitális detoxikálás abban a pillanatban beütütt, hogy megérkeztünk az erdei patakhoz, és onnantól 3 napig nyakig sárosak voltak – eszükbe sem jutott a kütyü – mondjuk térerő se volt az erdőben. 

Nagyon élveztem az egészet, teljes nomádia volt a hétvége: még a vizet is a forrásról hoztuk. Aztán váratlanul leszakadt az eső, jött egy nagy vihar. Fogalmam sem volt, hogy mitől nem ázik be a sátor, de mázlink volt, és nem ázott be. A csapat összes tagja segítette a másikat. Nem volt hiszti se a gyerekeknél, se a felnőttek között. Ha már benne vagyunk, akkor nem nyávogunk, csináljuk! Mindenkinek ajánlom, mert ami nem öl meg, az megerősít. Mi például idén újra visszamegyünk!

MP

Olvass még egy történetet Nórától ITT!

Kicsoda Hegyi Nóra?

Évekig dolgozott műsorvezetőként az RTL Klubon, a XXI. század, a Házon kívül, és a Híradó egyik ismert arca volt. Ma a Kolibri Pictures tulajdonosa, cégek számára gyártanak üzleti -és reklámfilmeket.

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp