A művészet összeköt – Kulturális és vállalati együttműködések

 

Az Art is Business és a Bátorságok Könyve együttműködése a kezdetektől fogva fontos számunkra. Amikor először beszéltünk Balogh Mátéval, rögtön nyilvánvalóvá váltak a közös törekvéseink. Nagyon hálásak vagyunk érte, hogy olyan emberekkel kötött össze minket, akiknek a vállalati kultúrában meghatározó szerepük van, és fontosnak tartják, hogy a művészet ereje a cégen belül is hasson.

Nagy büszkeség, számunkra, hogy az ART IS BUSINESS magazin júniusi számában a Bátorságok Könyve is szerepel. A cikkben olyan kulturális szervezetekről van szó, amelyek különleges céges együttműködéseken keresztül bizonyítják, hogy a művészet összehoz. Igazán megtisztelő, hogy ilyen sikeres társaságba kerültünk, hisz a cikk a Bátorságok Könyve mellett több sikeres kulturális cég programjáról is mesél, szóba kerül az Ethnosound, az ArtWork és a Momentán Társulat is.

„Két színésznő, Gerlits Réka és Mészáros Piroska néhány évvel ezelőtt indított kezdeményezése, a Bátorságok Könyve célja, hogy minél többen elgondolkodjanak, mit is jelent számukra a bátorság, mikor léptek ki utoljára a komfortzónájukból, és mindez hogyan járult hozzá a személyiségfejlődésükhöz. És hogy ezek által rádöbbenjenek, sokkal bátrabbak, mint korábban hitték. A kezdeményezés és a különböző történetek (amelyeket civilek és művészek, híres emberek is megosztanak magukról) az útkeresésben, önismeretben segítenek. „Régóta egyértelmű számunkra, hogy a művészeti és a vállalati szféra együttműködése nagyon is fontos: szükségünk van egymás támogatására. És támogatás az együttműködés, a közös munka is” – mondja Piroska. Néhány év alatt elindult online magazinjuk, ma már három csomagot ajánlanak a cégek számára: interjúsorozatot készítenek specifikusan a céges munkatársakkal és róluk, storytelling workshopot tartanak, illetve színházi előadást mutatnak be, amelyben elmesélik kettejük történetét, majd egy harmadik beszélgetőpartnerrel diskurálnak a bátorságról. „A storytelling workshopon kis csoportokban dolgozunk, ahol nem csak a bátorságról beszélgetünk, de egy kiválasztott résztvevőt felkészítünk rá, hogy történetét egy nagyobb céges eseményen is megossza” – magyarázza Réka.”

A teljes cikket itt tudjátok elolvasni.

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp