,,Az egy életünkben nem létezik olyan, hogy lehetetlen.’’

ANNA

(Boros Anna)

 

Kicsi korom óta játszom azzal, hogy meddig tartanak a határaim, és a környezetem határai, hogy meddig merek elmenni.

Az egyik legfelelőtlenebb határátlépésem az volt, amikor 15 évesen elindultam a barátnőmmel stoppal Jim Morrison sírjához Párizsba. A szüleimnek azt mondtam, hogy barátokhoz megyünk Bécsbe. 

Semmilyen veszélyérzetem nem volt… Olyan szabadságot éreztem mint azóta soha.  Csak az volt a fejemben hogy el kell jutnunk Párizsig! Elindultunk egy hálózsákkal és 10 euróval a zsebünkben, amit első nap elherdáltunk a benzinkutakon, este pedig búzamezőkön aludtunk.

Eljutottunk Baden-badenig, ahol épp lebeszéltük az autót Párizsig, amikor megjelent a rendőrség, elvették az útlevelünket és bevittek minket valami helyre. Akkor már eléggé le voltunk pukkanva, pénz nélkül, egy hálózsákkal, az autópálya szélén fáradtan kóboroltunk. 

Másnap a Báden-Báden-i újság címlapján szerepeltünk, mint a világgá ment két magyar lány. A nagykövetség felhívta a szüleimet, hogy felraknának minket egy budapesti vonatra, de apukám azt mondta, hogy szó sem lehet róla, azonnal elindul, mert ha engem felraknak egy vonatra, akkor én arról a vonatról leszállok, és megyek tovább Párizsba.

Szüleim kijöttek értünk és mielőtt hazahoztak átnéztünk Franciaországba. Nagyon jól kezelték a helyzetet, bár azóta tudom hogy iszonyat amit megéltek, úgy jutott el hozzájuk a story, hogy Jim Morrison sírjához indultunk meghalni. 

Anyukám és apukám is minden marhaságomban mellettem állnak. Csak az a fontos nekik, hogy jól legyek, szeressem amit csinálok, és ez baromi nagy erőt ad, elhitetik velem kicsi korom óta, hogy az egy életünkben nem létezik olyan, hogy lehetetlen.

GR

Olvass még Bator történetet Annáról ITT.

 

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp