Tavaszi Bátorságok Könyve beszélgetések élőben


 A Bátorságok könyve egy olyan online magazin, melyet két színésznő, Gerlits Réka és Mészáros Piroska ír, éppen ezért volt elejétől kezdve fontos, hogy az oldal kapcsolódjon a művészethez és a színpadhoz. A  május 13-i színházi bemutatójuk mellett, melynek címe Mindennapi bátorságunk, tavasszal három, élőben is látogatható, beszélgetést tartottak Budapesten. 

Április 30-án a Radnóti Teslában az Anyacsak1 Fesztivál keretein belül volt az első élő Bátorságok Könyve beszélgetés, ahol a téma az anyaságban rejlő bátorság volt. Vendégeink voltak Ráskó Eszter, a Dumaszínház egyik állandó fellépője, és Vanya Timi színésznő, akinek vanyatimiofisöl nevű instagram oldala pár hónapja felrobbantotta az internetet. 

Május 1-én szintén benne voltunk az Anyacsak1 Fesztivál programjában,  ekkor két színésznő jött hozzánk vendégként: Kovács Adél, a Radnóti Színház igazgatója és Tenki Réka, az Örkény Színház művésze. 

Utolsó tavaszi beszélgetésünk Budapesten Balatoni Jocó, Jocó bácsival volt, aki az ország legismertebb történelemtanára, vele  a Tavaszi Fesztivál keretein belül találkoztunk, és a pedagógusok bátorságáról beszéltünk. 

Reméljük hamarosan újra találkozunk élőben, addig is olvassátok a történeteinket online! 

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp