A Richter Anna Díj-átadón jártunk!

Összehangolva- Gyógyít a képzeleted Alapítvány!

 

Dr Prezenszky Zsuzsa pszichiáterrel, pszichoonkológussal volt szerencsém interjút készíteni az Összehangolva Gyógyít a képzeleted! Alapítvány kapcsán, amely daganatos betegek pszichoonkológiai ellátásával foglalkozik. Merj segítséget kérni! projektjükkel jelentkeztek a Richter Anna Díjra, aminek közönségdíját megnyerték.

Nagy megtiszteltetés volt, hogy ott lehettem és láthattam, ahogy erőt adó, hasznos, nagyon bátor és fontos kezdeményezések nyerhették meg a 4-4 millió forinttal járó díjat. 

Ahogy ott ültem, azt éreztem, hogy ezekkel díjakkal szebb hely lett a világ, és bárcsak gyakrabban osztogathatnák őket.

A nyertesek között pedig ott volt az Összehangolva Gyógyít a képzeleted! Alapítvány és  Zsuzsa, akivel korábban csak online tudtunk beszélgetni, mégis ölelve üdvözölt, mintha egy régi barát lennék.

Indul az ingyenes segítségnyújtás. A nyereményből daganatos betegséggel küzdőknek szerveznek táborokat, valamint online találkozókkal teszik lehetővé, hogy olyanok is kaphassanak lelki támogatást, akik távol, vidéken élnek és lehetetlen számukra a személyes megjelenés.

„Legyenek erőforrástáborok, ahol az emberek összejönnek, mert együtt akarnak lenni, hogy részesei lehessenek egy közös erőforrásmezőnek. Én azt tapasztalom, hogy ilyenkor csodák történnek és nekem, szakembernek, nincs is más dolgom, csak jó karmesterként működni közöttük. Az embereknek nagyon nagy szükségük van arra a közegre, ahol megértést és elfogadást kapnak, amiben a saját lelkük rezonálhat a másikéval. Tapasztalatból mondom, hogy ezek a találkozók online térben is nagyon jól működnek” mondta dr. Prezenszki Zsuzsanna, amikor ő és csapata átvették a díjat.

Aki lelki segítséget mer kérni, az nemhogy nem bolond, de bátor!

GR

Kép: 1 – Mráz László, 2- Mráz László (Virághné Puskás Katalin, Dr Prezenszki Zsuzsanna, Bárd Noémi Polli, Toth Artin, L. Horváth Katalin)

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp