Call Girl – Centrál Színház – Április 19.

 

PIROSKA

(Mészáros Piroska)

Amikor elmesélem, hogy elsőre vettek fel a Színművészeti Egyetem színész szakára, és diploma után leszerződtettek a Nemzeti Színházhoz, mindenki elismerően néz rám, hogy ez igen, gyorsan ívelt a pályám fölfelé. És valóban így volt! De aztán egyszercsak elkerültem a Nemzetiből, szabadúszó lettem, és hirtelen már nem ment olyan simán az egész. Nem kaptam elég színészi felkérést ahhoz, hogy el tudjam tartani magam, úgyhogy ki kellett találnom, hogy hogyan tovább.

Elmentem egy call centerbe dolgozni. Csupa olyan dolgot csináltam, ami az emberek többségének hétköznapi volt, számomra viszont szokatlan, és teljesen új kihívások elé állított. Aztán kilenc hónap után otthagytam a multit, mert újra kaptam színészi felkéréseket, ment minden a régiben. 

Azaz hogy nem! 

Mert egy ilyen kitérő után az ember újragondolja a helyzetét: egy teljesen más világba kaptam betekintést, ahol olyan szakmai és lelki nehézségekbe ütköztem, amikkel nem hittem volna, hogy meg kell küzdenem.

Elkezdtem írni. Monodrámát készítettem a multizásom történetéből, és ez biztos, hogy bátor dolog volt. A darab címe Call Girl, és nyíltan beszélek benne a sikertelenségeimről, a konfliktusaimról és azokról a bizonytalanságokról, amiket nőként megélek.

Végig ott motoszkált bennem a kérdés:

-Ugyan kit fog érdekelni ez a teljesen hétköznapi történet egy munkahelyváltásról?

A visszajelzések alapján sikerült megfogalmazni valami fontosat. A történetben levő küzdés és útkeresés mindenki számára ismerős, ezért lehet vele azonosulni. A sztori a nyíltsága és személyessége miatt inspiráló és bátorító. 

Gyere el április 19-én, és nézd meg, hogy én hogyan vagyok bátor Call Girlként a Centrál Színházban, hogy te is bátorítást nyerj!

Jegyvásárlás: Centrál Színház – Call Girl

Az előadás színlapját ITT találod

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp