“Soha nem lehet tudni, hogy mi fog elindítani”

 

JANÓ

(Kardos Horváth János)

A pandémia alatt volt egy nagy bátorságom. Lezárás volt, és még annyi pénzt se lehetett keresni a zenéléssel, mint általában, és már ott tartottam, hogy le is teszem ezt az egész zenét, elmegyek gipszkartonozni, vagy kitalálok valamit, de biztos, hogy mással fogok foglalkozni.

Úgy voltam vele, hogy jó, zenélek még egyet, egy utolsót, és megfordítottam a telefont, és elkezdtem muzsikálni facebook liveban. És csodák-csodájára tök sokan nézték, és elkezdtek az emberek maguktól koncertjegy árakat utalni. Nekem ez egy olyan megrendítő és fantasztikus élmény volt! Teljesen fölspanolt az az érzés, hogy szükség van rám. 

Minden csütörtökön és vasárnap volt koncert este 8-kor,  és ez már nem is nekem volt fontos, hanem a nézőknek, akik folyamatosan küldtek dalokat, hogy mit játsszak. Tök jól összegyűlt egy közösség. Kértek 10-15 éves régi nótáimat is, amiket már tök elfelejtettem, úgyhogy azokat újra megtanultam, és ráflesseltem, hogy régen milyen jókat csináltam, és újra megismertem magamat a régi zenéimen keresztül. Aztán új számokat is elkezdtem írni, és ennek a közösségnek nyomattam föl a netre, a mi kis belső körünknek. Ebből lett az “Egyetlen szó” című dal is, ami egy egész új virágzás.

Soha nem lehet tudni, hogy mi az, ami el fog indítani.

MP

Hallgasd meg az „Egyetlen szó” című dalt!

Olvass még bátor történetet Janótól ITT

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp