Art is Business cikk rólunk- Két bátor színésznő közös „gyermeke”…

Két bátor színésznő közös „gyermeke”: Bátorságok Könyve

2021 áprilisában a közösségi médiában indult el a kezdeményezés. Azóta saját honlappal is büszkélkedő online magazinná és jegyzett márkává vált.

Gerlits Réka és Mészáros Piroska, a médium két megálmodója, működtetője, szíve-lelke tavaly április óta csaknem száz híres emberrel és hétköznapi hőssel készített interjút a bátorságról. „Mert hiszünk abban, hogy mindenki főszereplő a saját életében, és mindannyiunk története elmesélésre, megírásra méltó – vallják. – Olvass, hogy bátorítást nyerj, és hogy másokat is tudj bátorítani!”

Amint azt korábbi cikkünkben is írtuk, a Bátorságok Könyve célja egy olyan közösség megteremtése, amely segít az útkeresésben. Minden történetet egy-egy mélyinterjú alapján írnak. A szereplők arról mesélnek, miképpen jelent meg az életükben a bátorság. A beszélgetések egyedi, inspiratív gondolatokat indítanak el, olyan fontos kérdéseket járnak körbe, mint a kudarcélmények feldolgozása és az újrakezdés. Az egyperces, könnyen emészthető, storytelling műfajban megírt cikkek célja a pozitív üzenetek közvetítése, a bizalom, az önbizalom erősítése és az emberek bátorítása.

Olvasd el a teljes cikket ITT.

kép: Gerlits Réka és Mészáros Piroska előadása: Art is Business – Vállalati kultúra, HR és művészet (fotó és videó: Török Dániel)

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp