Art is Business – Vállalati kultúra, a HR és művészet

Gerlits Réka és Mészáros Piroska a Bátorságok Könyve céges programjairól mesélnek a Hegyvidék Galériában

 

Az elmúlt két hétben minden napunk arról szólt, hogy az Art is Business eseményére készültünk. Szerettük volna igazán izgalmasan bemutatni azokat a szolgáltatásokat és együttműködési lehetőségeket, melyeket cégek számára készítettünk.

Azt hittük, hogy ez gyerekjáték lesz, hisz színészek vagyunk, és olyan sokszor álltunk már színpadon, ez most „csak” egy tíz perces szöveg, amit együtt mondunk el…

Nem, ez nem így van!

Nagyon mások a szabályok egy színházi tér színpadán, mint egy olyan rendezvényen, ahol a vállalati kultúrán van a hangsúly. Ez az este minden szempontból  találkozás volt. Mi elindultunk a színházból, hogy közeledjünk a vállaltok felé, míg a vállalati szféra is elindult, hogy minél többet kapjon meg a kultúrából. Mi most átléptük a határokat, találkoztunk, és az a cél, hogy minél izgalmasabban tudjuk vegyíteni a két világot.

A bátorság az első lépés

Rékával az egész életünket áthatják az első lépések. Együtt kezdtünk a Nemzeti Színházban, együtt indultunk el a Camino de Santiago zarándokúton, együtt indítottuk el a Bátorságok Könyvét, és most együtt szeretnénk belépni a forprofit szférába, hogy biztonságos alapokra helyezzük a közös társulatunk, a Terminal Workhouse előadásainak működését, és a Bátorságok Könyve jövőjét.

Szeretnénk bemutatni nektek azokat a szolgáltatásokat, melyeket szervezetek számára készítettünk, és ezekről a csomagokról bővebb  leírást találtok ITT.

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki eddig segített nekünk, hogy programjaink minél színesebbek és hasznosabbak legyenek a vállalatok számára, és bízunk benne, hogy szolgáltatásaink kicsit leveszik a súlyt a pandémia alatt is hősiesen dolgozó HR-esekről, akik minden pillanatban azon dolgoznak, hogy a munkatársak között a home office és a koronavírus ellenére is meglegyen a jó hangulat, és a dolgozók büszkén tartozzanak a munkahelyük közösségéhez.

Art is Business kampányunkban minden hónapban olvashattok bátor történeteteket olyan cég -és vállalatvezetőktől, akik nap, mint nap a próbálnak hidakat építeni a művészeti szférával.

Mi ez, ha nem az egyik legfontosabb bátorság, ami valóban előremutat?

MP

Olvasd el János BÁTOR történetét, melyet az eseményen is bemutattunk!

Nézd meg az eseményről készült videót:

Fotók és videó: Török Dániel

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp