„Világhírű divattervező”

MÁRTA

(Makány Márta)

Magyarország volt Európa legfejlettebb divatipari, meg textilipari központja a rendszerváltás előtt, aztán pár évvel később, pont mikor lediplomáztam, a híres gyárak bezártak, és az egész iparág, ahol elkezdtem volna dolgozni, megszűnt. Azóta 25 év telt el, és nem volt nap, amikor ne jöttem volna be dolgozni. Azóta is folyton változik minden, hogy az emberek mit vásárolnak, hogy vásárolnak, milyen ritmusban vásárolnak, és hogy a boltok hogy működnek. 

Az egyik nagy bátorságom az az, hogy még mindig hiszek abban, hogy világhírű divattervező leszek, és hát ugye a világhírhez rettenetesen sok pénz kell. Másrészt egyedül nem tudsz világhírű lenni. Mármint lehet, hogy a te neved lesz az ajtóra kiírva, de akkor is meg kell találnod azokat az embereket, akikkel együtt leszel világhírű. 

A legnehezebb az, hogy mindig vedd észre, hogy hiába indultál el az egyik irányba, pillanatok alatt jöhet egy változás, és akkor egy másik irányba kell menned. Nincsenek szabályok, minden évben meg kell változtatni kicsit azt, amit addig gondoltál, tanultál, olvastál.

MP

Olvass még bátor történetet Mártától ITT.

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp