Az Art is Business Díjátadón jártunk

 

A héten együtt ünnepelhettük az Art is Business-szel azokat a csodás embereket és cégeket, akik támogatják a művészetet. A díjátadóra Balogh Máté, az Art is Business Egyesület, magazin és díj megálmodója hívott minket, az eseményt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban tartottak.
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Bátorságok Könyve ősszel kifejlesztett céges workshopja is az Art is Business díj része volt, amit a Magyar Telekom vehetett át az este.
Gratulálunk a díjazottaknak nagyon élveztük a a pazar estét a finom borokkal és a szarvasgombás falatkákkal, és köszönjük, hogy részt vehettünk egy olyan eseményen , ahol a közönség hisz a művészet erejében, kíváncsi és nyitott a másikra.
Olvasd el a rólunk art cikket az Art is Business-ben ITT!
Tavasszal tehát indul a Bátorságok Könyve céges Workshop, aminek további részleteivel még jelentkezünk.

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp