“Show time”

VIVI

(Molnár Fazekas Vivien)

 

Minden nap bátrak vagyunk. Azt gondolom, nagy bátorság kell ahhoz is, hogy felkeljünk és pozitív hozzáállással elindítsuk a napot, és hogy azt mondjuk, mint egy mantrát, hogy ma jó lesz, és minden sikerülni fog.

Bátorság volt kilépni egy házasságból egy gyerekkel, és belemenni egy újba. A mostani férjemmel, Gusztival mindketten egy másik kapcsolatból jöttünk és az első fél évünk azzal telt, hogy átbeszéltük, mi volt a régi kapcsolatunkkal a baj, és mi az, amit mi a jövőben nem úgy akarunk csinálni. Ez néha összejön, néha nem, de ettől függetlenül tudjuk a hibáinkat és, hogy min kell változtatni. Mai napig rengeteget beszélgetünk a múltunkról, a jövőnkről, és a jelenünkről is.

Ezáltal 100%-ig biztos voltam abban, hogy ismerem a páromat, ezért amikor bekerültünk a Nyerő Páros című produkcióba, nem is estem kétségbe és nem éreztem azt, hogy “Úristen! Ez nekem nem fog menni!”

Tudtam, hogyha bemegyünk a műsorba, nem egyedül leszek, hanem ott leszünk egymásnak. Van és lesz is mellettem egy ember, aki mellettem fog állni, akár mi is lesz, számíthatok rá, és ő is rám. Egy célért fogunk küzdeni, és ez így is volt végig.

Amiatt rettenetesen izgultam, hogy vajon kik lesznek még a műsorban, mert azt nem tudtuk, hogy kikkel fogunk összeköltözni. Nem tudtam, mennyire lesz nekem kellemetlen, hogy egyáltalán nem vagyok ismert, hogy hogyan fogok ebben a közegben mozogni, és mi lesz az én szerepem.

Nem voltak álmatlan éjszakáim a beköltözést megelőzően, de akkor elkezdett remegni a lábam, amikor megérkeztünk a villához, kiszálltunk a taxiból, ránk adták a mikroportot, és azt mondták, hogy:

“Show time!”

Na, ott hirtelen azt hittem, hogy el fogok ájulni. Vettem két óriási levegőt, és átléptünk azon a kapun.

Úgy indultunk neki az egésznek, hogy jó, semmi baj nem lesz, ez csak egy játék! Fogjuk fel így. Aztán az embert beszippantja a versenyszellem, megérzi az ízét, hogy nem akar innen szabadulni. A végsőkig ott akar maradni, és igenis meg akarja nyerni. Nagyon biztosnak éreztem a férjemet, és a kapcsolatunkat, és azt, hogy most ki kell szakadnunk az elmúlt covid időszak után.

GR

Könyv: Istók Anna: Semmiért egészen

Zene: Queen: Love of my life

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp