„Életben tartani egy barátságot”

 

ANDI

(Balázs Andrea)

 

Hatalmas kudarc az életemben, hogy nem tudtam életben tartani egy barátságot, ami nagyon fontos volt nekem. Elképesztően fontos. Nevettünk azokon az embereken akik nem tudtak összetartani, és azok lettünk mi. Nem sikerült megtartanom ezt a számomra annyira fontos embert!

42 éves vagyok és tudom, hogy az életben egyszer adatik meg ilyen szintű kötődés és barátság, és nem tudtam rá vigyázni. Mai napig gyászolom, mert olyan dolgot veszítettem el, amit soha nem fogok tudni feldolgozni.

Elhanyagoltam, megbántottam, ő is engem… tök mindegy, elmúlt és ez borzasztó. Tudod, még most is olyan szeretettel beszélünk egymással, de az, ami régen volt már nem történhet meg. Szörnyű.

Ez az életem legnagyobb kudarca. Nézem magam kintről és legszívesebben egy akkora pofont adnék magamnak, hogy ott, akkor, azokat a dolgokat nem tettem meg. És tudom hogy ő is! És tudom, hogy még mindig imádjuk egymást, de el kellett engednem, nem az életem része többet.

GR

Olvass még egy bátor történetet Anditól ITT!

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp