“Megcsinálom Magyarország legjobb sztriptíz klubját!”

 

 

DAMLA

(Karabacakoglu Damla)

 

“Szeretnél Budapest legjobb sztriptíz klubjában szórakozni?” ilyen feliratú pólóban osztogattam a cég szórólapjait.

Így kezdtem, és hallottam, hogy a klub marketing menedzsert keres, én pedig jelentkeztem rá. Csodálkoztak:

– Te mit akarsz itt!? Tudod te egyáltalán, hogyan működik egy sztriptíz klub?

28 évesen persze fogalmam sem volt.

– De akkor miért akarsz jelentkezni?

– Azért, mert én fogom megcsinálni Magyarország legjobb sztriptíz klubját!

Egyetlenegy elképzelésem volt, hogy ez nem egy lebuj lesz, ahol tömény sörszagban és sötétben illegetik magukat a lányok! Egy Moulin Rouge-t láttam magam előtt, egy olyan erotikus színházat, amibe értéket és művészetet viszek. Látták a szememben, hogy mennyire hiszek benne, ezért felvettek próbaidőre.

Igazából sosem lendültem túl a félelmeimen, csak legyőztem őket, és engem ez is motivált. Ott állt egy fiatal lány, aki most meg fogja mondani a 10-20 éve ebben a szakmában dolgozó embereknek, hogy mi legyen. Fogalmam sem volt, hogy hogy fogom ezt megcsinálni, az ösztöneimre hallgattam. A táncos lányok pedig, egyáltalán nem fogadtak el, semmibe vettek.

Nehéz időszak volt, nagyon sokat sírtam és féltem elindulni a munkába, ahol határozottságot kellett mutatnom. Ezt úgy sikerült megugrani, hogy látták mennyire hiszek ebben és sikerült kivívni a tiszteletüket. Közben a saját bőrömön is tapasztaltam, hogy elítélik az emberek, hogy egy sztriptíz klubban dolgozom, mert ez egy tabu és mindenki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű helyen prostitúció folyik. Itt ilyenről szó sem volt.

Amikor elkezdtem, a klub egy 300 m²-es pincehelyiség volt, 35 fős személyzettel. Ahova elértünk, az 1200 m² és kb 100 fős személyzet, páhollyal, VIP szobákkal, egy óriási színházteremmel és show műsorokkal. Én lettem a hely édesanyja.

Hétvégenként özönlöttek az emberek és őrjöngve, állva tapsoltak a műsorok után. Kint pedig több méteres sor állt, hogy bejuthassanak. Innentől nem féltem felvállalni a munkámat. Ekkor volt az hogy:

”Igen, ez sikerült!”

Senki sem tudja, hogy képes-e megcsinálni, amit megálmodik. Bátran neki kell futni és hinni benne. Bátor voltam és most már tudom, hogy csak a hazárdjátékos az, aki igazán él.

GR

Könyv: Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége

Zene: Nouvelle Vauge: In a manner of speaking

Addictator- Nézd meg milyen ruhákat tervez Damla az erős nőknek

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp