A Story Magazinban írtak rólunk

 

A Bátorságok Könyve szerkesztői együtt mentek végig az El Camino-n, 35 nap alatt 900 kilométer gyalogoltak.

Mészáros Piroska egy online kezdeményezés keretében bátorságra szeretné sarkallni az embereket, de ő is őszintén mesélt arról, mikor bátor döntést kellett hoznia.

A Drága örökösök Olgájaként híressé vált színésznő és barátnője, a szintén színésznő Gerlits Réka meglepő módot választottak, hogy a nehezebb élethelyzetekben is bátorságra ösztönözzék az embereket. Piroska és Réka ismert és civil emberekkel beszélgettek arról, mit jelent számukra a bátorság. A Bátorságok Könyve című online kezdeményezésről az RTL Klub Reggeli című műsorában meséltek.

„A válaszokat a közösségi oldalakra töltjük fel, így az emberek a reggeli kávéjuk mellett olvasgathatják ezeket a rövid történeteket. De szeretnénk, ha később színházi előadás is születne a kezdeményezésből” – meséli izgatottan lapunknak az adás után Piroska.

A színésznő elárulta, neki is kellett már bátor döntéseket hozni az életében.

„Volt idő, amikor a színház mellett egy multinacionális cégnél, egy call-centerben kellett munkát vállalnom. Anyagilag nehéz helyzetben voltam, és nem tudtam, hogy vajon tudom-e még folytatni a színészi karrieremet. Ebből az időszakból később egy színházi előadást is készítettem, melynek címe Call Girl, amit én bátor dolognak tartok. Egy másik bátor vállalásom, amikor 2009-ben Rékával úgy döntöttünk, hogy végig megyünk az El Caminón. A Franciaországból induló és Spanyolországig tartó 900 kilométeres utat 35 nap alatt sikerült teljesítenünk, ez az út megalapozta a barátságunkat. Bevallom, előtte voltak félelmeim, fogom-e bírni fizikálisan az utat, de szerencsére nem adódtak nehézségek. Érdekes, hogy már út közben éreztem, az El Caminónak messzemenő hatásai lesznek az életemre.”

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp