“Olyan vagyok, mint a Bridget Jones“

 

ANDI

(Balázs Andi)

 

A kudarc az életem egyik nagyon fontos része. Hiszem, hogy minden hepe után hupa jön és minden hupa után hepe. Olyan nincs, hogy az egész élet egy hepe! Biztos, hogy jön a hupa.

Olyan vagyok, mint Bridget Jones. Ha minden rendben van a szakmai életemmel, szárnyal, mert forgatok, énekelek és színpadon állok, akkor tuti, hogy a magánéletem egy aljadék. Ha viszont ott minden rendbe jön, kivirágzanak a fák és csiripelnek a madarak, a szakmai életem lesz borzalom.

Az én kudarcom és bátorságom az, hogy be kellett vallanom magamnak dolgokat.

Neked van valakid? Te egyedül élsz? Neked van gyereked? Ezek illetlen, intim kérdések, amiket én nem tennék fel, ahogy azt se kérdezném meg, hogy te borotválod vagy gyantázod?

Mindig piszkálnak engem a gyermekvállalással. Ez egy nagy nyomás az emberen és két évvel ezelőtt még azt válaszoltam, hogy:

-Hát igen, majd nemsokára!

meg akartam felelni, ahelyett, hogy kimondtam volna, amit tudok magamról, hogy ez nekem nem adatott meg. 19 éve élek valakivel és lehetne egy 18 éves fiam, aki most érettségizik. De ez nem történt meg. Hiába tettem meg érte mindent, ezt a szervezetem nem akarja.

Rosszul esik, hogy ezt állandóan el kell magyarázni, amikor senkinek semmi köze nincsen hozzá, hogy mit csinálok a méhemmel. Azt is nehéz feldolgozni, hogy folyamatosan azt kapom

-A karrier miatt nem akarja.

Nem, nem én nem akarom. Nem amiatt van, mert építem a hollywoodi karrierem. Dehogyis! Ha jönne három gyerek, akkor itt szülném meg, ezen a kis bézs kanapén.

Nekem ahhoz bátorság kellett, hogy elengedjem az egészet. Azért volt fontos, hogy felismertem és bátran ki mertem magamnak mondani, mert így nem ostorozom tovább magam és nem hibáztatok senkit.

Nem szabadna így kezelni ezt a témát, ahogy kezeljük, de hát ebben a társadalomban valami miatt így beszélünk erről a dologról.

Idefele milyen elégedetlen voltam magammal, hogy semmi bátor tettem nem volt. Tudjátok mit? Most jöttem rá, hogy mi a Bátorságok Könyve lényege! Hogy én felismerjem, hogy én tulajdonképpen egy bátor lány vagyok. És ez most kiderült. Olyan jó fejek vagytok!

Már eleve az, hogy ki tudom ezt mondani, az bátorság!

GR

Könyv: Fehér Klára: bezzeg az én időmben

Zene: Queen: Bicycle

Képek: 1- NIRD Photography, 2- Ersős Juci, 3- Madarász Csilla

Olvass még egy bátor történetet Anditól ITT!

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp