“Ebből úgy álltam fel, hogy nem álltam fel.”

 

KRISZTI

(Orosz Krisztina)

 

Ha most azt mondom neked, hogy a gondolataiddal a nap minden percében teremtesz, akkor a negatív emberekkel nem is foglalkoznál.

A legnagyobb kudarcom a válásom volt, mert erőmön túl teljesítettem a másikért, és ezt visszafele nem kaptam meg. Ebből akkor úgy álltam fel, hogy nem álltam fel. Na, akkor jött az első műtét. És azt láttam, hogy az orvosok nem tudják megoldani a problémámat, de az nem oké, hogy mindig másra tesszük a felelősséget, például az orvosokra, mert közben mi nem teszünk meg mindent Magunkért.

Nekik azt kell tenniük, ami le van írva feketén-fehéren: különböző műtétekkel próbálták ezt rendbe rakni, de a mentális részét sose. Pedig engem a mentális része betegített meg, magyarán a stressz. A tudatalattim elindított egy betegséget szépen lassan, évek alatt. Ezért határoztam el, hogy én ezt meg akarom érteni az elejétől a végéig! Hosszú évek tanulása következett.

Már másfél éve ott volt mellettem egy SCIO biorezonancia állapotfelmérő gép.

A gyógyítás, amit én csinálok az az, hogy ennek a gépnek a segítségével felmérem, hogy az emberben mennyi stressz van, és segítek, hogy a test energetikailag helyreálljon a Meridián vonaltól a csakrákig.

A buddhisták azt mondják, hogy valójában minden semleges, csak te ruházod fel különböző érzésekkel, mint pl. a félelem – én nem félek a COVID-tól, mert megvan a technikám ellene. Minden nap meditálok és elképzelem, hogy a kis Kriszti bemegy a testébe és az immunrendszerét beszórja aranyporral, és ezzel én megvédem magamat.

Amikor ennek az egész karanténnak vége lesz, olyan emberek jönnek majd ki a lakásokból, akik nagyon rossz állapotban lesznek, és előbb-utóbb megbetegszenek, ha a stressz nincs kezelve. Biztos vagyok benne, hogy nem kicsit lesz borulás.

Sokan azt mondják, hogy amit csinálok hülyeség, de nem szabad hallgatni arra, amit az emberek mondanak, mert ők mindezt a saját hitrendszerükből teszik. Ez önmaguknak szól, és nem neked.

Anno a kórházi ágyon döntöttem el, hogy én ezt meg fogom tanulni, és az volt a legbátrabb döntésem, hogy ezt a tudást másoknak is átadom.

GR

Könyv: Dr Michael Newton: Lelkünk útja

Zene: Todd Norian: Bija

Képek: 2 – Kacziba Márta

Támogatom a Bátorságok Könyvét

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel. Elsőként értesülnek minden új programról.

Legfrisebb történetek
Kampányok

Hungarian Hub

Art Is Business

Eszkuláp

Oszd meg, ha tetszett

Támogass Minket

Mit kapnak a Patreon támogatóink?

 

  • Olyan extra tartalmakat, melyeket máshol nem osztunk meg.
  • Meghívót a havi Bátorságok Könyve találkozókra, ahol patreonjaink egy pohár bor és pogácsa mellett beszélgethetnek az oldal szerkesztőivel.
  • Elsőként értesülnek minden új programról.
Kampányok

Art Is Business

Hungarian Hub

Eszkuláp